Де безкоштовно навчатися, добірка сайтів та додатків де можна отримати освіту у 2022 році


   Genesis Education - освітні можливості від компанії-засновника міжнародних ІT-бізнесів Genesis. Ділимось знаннями, створюючи можливості для тих, хто хоче розвиватись у сфері IT.


На час війни з росією, Генезіс випускають освітні ролики про бізнез та ІТ в лайв режимі.

https://t.me/Genesis_Education


   Prometheus – найбільша платформа онлайн-освіти в Україні В партнерстві з найкращими лекторами, а також провідними компаніями та міжнародними організаціями, ми створюємо онлайн-курси з найбільш популярних тем.

https://prometheus.org.ua/


   Yakaboo - це найбільша в Україні електронна бібліотека з більш ніж 20 000 електронних та аудіокнижок від відомих українських та світових авторів.
На час війни з росією, сервіс надає безкоштовний доступ до платних підручників, та аудіо підручників.


https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.yakaboo&hl=uk&gl=US

https://apps.apple.com/ua/app/yakaboo/id1558352848


  EdEra - студія онлайн-освіти. Ми робимо онлайн-освіту в Україні якісною та доступною. Наша команда створює онлайн-курси, спецпроекти, інтерактивні підручники та освітні блоги.


https://www.ed-era.com/


  Impactorium - платформа онлайн-освіти зі сталого розвитку Impactorium допоможе вам, вашій родині та вашій організації дізнатися більше про Цілі Сталого Розвитку та розпочати їх реалізацію через реальні великі та малі кроки.


https://impactorium.org/


Дія.Цифрова Освіта - національна онлайн-платформа для розвитку цифрової грамотності


   WiseCow - вільний відеолекторій  створений для того, щоб люди по всій Україні могли навчатися безкоштовно. На сайті 9 розділів: література, кіно, мистецтво, музика, журналістика, театр, історія, мода та соціум, а також розділ «Міста» — карта соціальних ініціатив України та афіша подій. У кожному з розділів планується по 10 курсів. Кожен курс у свою чергу вміщує 10 відео та 10 додаткових матеріалів.



https://wisecow.com.ua/


На цей момент, це все, якщо маєте, що додати, пишіть в коменти назву  проекту, після ознайомлення, вийде друга частина з добіркою. Ну і бонусом, буде україномовоний канал, про їжу "Наші Бесаги"



https://www.youtube.com/channel/UCGeY0iKrdN_zJnirfN3hH8A/videos

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Как разогнать Nvidia GT 730 на примере gigabyte GV-N730D5-2GI Поднимаем FPS в играх